Tilflytter til Rødkærsbro, Viborg

Byen hvor alle er velkommen

Overvejer du at flytte til en lille by tæt ved Viborg, er Rødkærsbro lige noget for dig. I Rødkærsbro er det nemt at falde til. Byen og dens medborgere er meget åbne og byder alle velkommen med et smil. 

Dagsinstitutioner

Som tilflytter tæt på Viborg byder vi unge børne familier velkommen med en række imødekommende dagplejere samt et stort nyt børnehus med integreret vuggestue og børnehave. Rødkærsbro har en to-strenget folkeskole fra 0.-9. klasse og tilbyder både SFO-ordning og Klub Rødkær til de yngre medborgere.

Sport og idræt

Rødkærsbro Hallen udgør rammerne for størstedelen af byens store og velfungerende idrætsforening RIF eller Rødkærsbro Idrætsforening som tilbyder en lang række sportsgrene for både de yngre og ældre medborgere. I Rødkærsbro Hallen findes også byens fitness- og motionscenter som også tilbyder både individuel og hold-træning. 

Kultur

Hører du til den ældre generation eller interesserer du dig for kultur, tilbyder Fælleshuset Rødkærsbro en lang række kulturelle events med stor variation i indholdet. Her sker der noget for enhver. 

Indkøb/butikker

Rødkærsbro Dagli' Brugs giver mulighed for at handle lokalt med et stort udvalg af dagligvarer. "Brugsen" er også altid aktiv når der holdes Open By Night i byen, med diverse timetilbud og konkurrencer. Det er også her der blandt andet afholdes fastelavn hvor byens mindste medborgere har mulighed for at slå katten af tønden mm. 

Udover "Brugsen" har Rødkærsbro en række andre butikker at tilbyde:
Shop In - tøjbutik hvorfra der også tilbydes håndkøbsudsalg af apotekvarer
Butik Unik - Brugskunst og nipsting primært produceret af lokale
Butik Meka - Specialbutik som blandt andet tilbyder børnetøj, fodtøj, specialøl samt diverse plejeprodukter.

Derudover findes der også Kirkens Korshær i Rødkærsbro, samt Rødkærsbro Kro og Rødkærsbro Pizzaria

Køb, leje eller byg nyt

I Rødkærsbro er der udstykket en række nye og attraktive byggegrunde i et roligt kvarter tæt ved daginstitutioner og hal. 

Der er også altid huse til salg eller leje i Rødkærsbro. Der er helt sikkert også noget for dig/Jer uanset om man vil bo helt centralt i byen eller hellere vil trække sig lidt tilbage på et nedlagt landbrug eller lignende. 

Vi byder Jer velkommen til Rødkærsbro

Skulle du have spørgsmål eller lignende til informationer du ikke kunne finde her på siden er du velkommen til at ringe til Glenn Pedersen (28403521), født og opvokset i Rødkærsbro samt næstformand i Rødkærsbro Hallen og medarrangør af Rødkærsbro Byfest mm.