Børnevenlig by med nyt stort Børnehus

Fællesskab og plads til det enkelte barn

Rødkærsbro er en børnevenlig by tæt ved Viborg og Børnehuset er kun med til at underbygge dette. Rødkærsbro Børnehus er en stor ny institution som både indeholder børnehave og vuggestue. Børnehuset er dimensioneret efter 110 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn + 25 medarbejdere.
-Et stort fællesskab, hvor der både skal være plads til leg og læring men også den mere stille hverdag. En kombination af kreativitet og fordybelse, er med til at skabe et aktivt Børnehus, hvor den næste generation kan få en god start på livet.

Vi kalder det: “Fællesskab og plads til det enkelte barn – Børnesus i nyt børnehus”

Byggeriet af det nye børnehus i Rødkærsbro startede i efteråret 2016 og stod færdigt og klar til at blive taget i brug i november 2017. I det nye børnehus samles to børnehaver og en vuggestue i ét hus og placeres i sammenhæng med sportshallen og skolen i den børnevenlige by.

En stor dag i Rødkærsbro

Balloner, børn og brandtaler hang i luften, da Rødkærsbro Børnehus officielt åbnede i december 2017. Børnene fordi de efter en halv time ikke længere kunne stå stille under den lange række af taler, ballonerne fordi de var pustet op med helium og skulle sendes til himmels som en del af festen.

Alt i mens var der stille indenfor i det store hus, hvor der var gjort klar med juletræs-kage og andre godter.

De samme farver som dagens balloner går igen på husets tre stuer - blåmejserne, gulspurvene og rødhalse - hvor de 84 børnehavebørn og cirka 15 voksne fordeler sig.

Velkommen til Rødkærsbro Børnehus - en del af vores børnevenlige by.

Link til egen hjemmeside: http://roedkaersbrobh.viborg.dk