Om Rødkærsbro

Stationsby som forstad til Viborg

Rødkærsbro eller Rødkjærsbro som byen tidligere har heddet, er en stationsby i Midtjylland med mellem 1.500 og 2.000 indbyggere, beliggende 10 km vest for Bjerringbro og 15 km sydøst for Viborg. Byen ligger i Viborg Kommune og Region Midtjylland. Med den unikke placering og de mange attraktive tilbud til både unge og gamle mener vi, at vi er den bedste forstad til Viborg.

Rødkærsbro er en stationsby tæt på Viborg hvor sammenholdet vægtes meget stort på tværs af alle foreninger og lignende. Byen har et stort idrætsliv med mange forskellige idrætsgrene, for aktive medlemmer i alle aldre.

Vi har et stort erhvervsliv i Rødkærsbro med flere store fabrikker og virksomheder. Herunder kan blandt andet nævnes Arla Foods, Mita Teknik, RC Beton, JPBC, Grimme, HAAS Meincke og mange flere.

Byen byder på flotte naturområder med søer og vandløb i både Lunden, som er byens grønne område i centrum, samt Æbleskoven der indeholder fantastisk natur i den nord-vest-lige del af byen.

Rødkærsbro har en række faste traditioner som hvert år holdes ved lige, blandt andet den årlige sommerfest hvor hele byen samles om forskellige aktiviteter den første uge i juni, den årlige julefrokost i Rødkærsbro Hallen, juletræstænding i centrum, det store Sankt Hans arrangement, osv.

I Rødkærsbro holder vi sammen og byder alle nye tilflyttere ind i fællesskabet.