Klub Rødkær

Fritidsklub og Ungdomsklub samlet

Klub Rødkær er for de unge mennesker et sted hvor man kan slappe af og være sig selv i fællesskab med alle ens bekendte og nære venner fra skolen og fritidsaktiviteter. Vi har en såkaldt madkultur i klubben, hvilket betyder vi kan godt lide at bruge tid på at lave lækker med i klubben sammen med de unge mennesker, da det både er udviklende og lærerigt på flere niveauer.

Klub Rødkær har en masse aktiviteter og inventar som er fri til benyttelse af de unge mennesker, som kommer heroppe. Der er mulighed for udendørs aktiviteter, filmhygge, bruge vores computere, spille FIFA på vores Playstation 4 eller bare at sidde og snakke og have det sjovt i selskab med hinanden.

Der er stort fokus på at udvikle de unge mennesker igennem dialog, diskussion og anerkendelse og være med til at gøre dem parat til det senere liv i form af at blive gode samfundsborgere. Vi går ind for et tæt samarbejde med forældre, hvilket vil sige at hvis der opstår nogle problemer med en ung, så vil vi altid kontakte forældrene og sørge for de er informeret omkring eventuelle problematikker eller andet.

Fritidsklubben

Fritidsklubben er for alle børn fra 4. til og med 7. klasse og holder åbent alle hverdage efter skoletid og indtil kl. 17.00.

Ungdomsklubben

Ungdomsklubben er for de større børn fra 7. klasse til de bliver 18 år. Der er åbent mandag og onsdag fra 17.00 til 22.00