Rødkærsbro Hallen

Det naturlige samlingspunkt i Rødkærsbro

Rødkærsbro Hallen blev bygget i 1973 og udvidet med en ny springsal i 1998. Begge gange med en stor frivillig arbejdsindsats og en stor lokal opbakning. Rødkærsbrohallen består af en idrætshal, en springsal, et motionscenter, klublokaler, møderum samt et cafeteria.

Udenoms arealerne består af gode fodboldbaner, en kroketbane, tennisanlæg samt en multibane. Hallen benyttes i dagtimerne af skolen og udlejes til Rødkærsbro Idrætsforening om eftermiddagen og om aftenen.

Rødkærsbrohallen er samlingsstedet for det store lokale idrætsliv samt de unge, som bare vil hygge og spille bordtennis. Hallens cafeteria holder til i lyse og pæne omgivelser i tilknytning til mødelokalerne og har åben, når der er fritidsaktiviteter i Hallen. Cafeteriet tilbyder også at holde arrangementer for byens borgere.

Multibane

Bag ved Rødkærsbro Hallen og tæt på skolen er i 2008 etableret en Multibane med bander, lys og kunstgræsbelægning til alle former for sport og ungdomsaktiviteter. Multibanen er et alternativt værested for de unge i sommerhalvåret og drives af Rødkærsbro Hallen.

Link til egen hjemmeside: www.roedkaersbrohallen.dk