Rødkærsbro Idrætsforening

Idrætsforeningen blev dannet i 1970 ved en sammenslutning af omegnens mindre idrætsforeninger. RIF tilbyder udøvelse af idræt inden for fodbold, håndbold, gymnastik, tennis, badminton, svømning, folkedans, kroket og motion.

Medlemsskaber og daglig ledelse

RIF er medlem af DGI og DIF og har som formål at få medlemmerne til at dyrke breddeidræt og motion inden for de tilbudte idrætsgrene.
RIF ledes og drives 100% af frivillige ledere, og alle aktiviteter undtaget svømning (svømmehallen i Bjerringbro Idrætspark) foregår i og omkring Rødkærsbrohallen, Brandstrupvej 25 i Rødkærsbro. Rødkærsbrohallen har bl.a. en stor idrætshal, en springsal med springgrav, to tennisbaner, fire fodboldbaner samt en multibane. RIF har egne klublokaler i Rødkærsbro Hallen.

RIF organisering/ bestyrelser

RIF er organiseret ved, at hver afdeling har egen bestyrelse og formand. Formændene for de enkelte afdelinger er født medlem af den samlende
hovedbestyrelse, som mødes ca. hver 6. uge for bl.a. at følge økonomien og aftale fælles aktiviteter. RIF har stor opbakning fra lokalbefolkningen og erhvervslivet i og omkring Rødkærsbro. Det samlede medlemstal er ca. 1200 og RIF deltager hvert år bl.a. i Lundfesten som afholdes i Rødkærsbro.

Mere information og kontakt

www.rif-idaet.dk